1 Νοεμβρίου 2023
4.2.1 Άδεια Διαμονής Δεύτερης Γενιάς / Γέννηση – Φοίτηση άρθρο108 (Ν4251/14) – Χορήγηση ή Ανανέωση / Αρχική Χορήγηση

Διάρκεια: 5 έτη

1. Ακριβές φωτοαντίγραφο όλων των σελίδων των διαβατηρίων ή ταξιδιωτικών εγγράφων αναγνωρισμένων από την χώρα μας, που να καλύπτουν την τελευταία 5ετία.
2. Ηλεκτρονικό παράβολο 300 ευρώ (κωδ.παρ.2108)
3. Εκτύπωση ασφαλιστικής ικανότητας (άμεσης – έμμεσης) δημοσίου ασφαλιστικού φορέα (ΕΦΚΑ με προσκόμιση: Α.Μ.Α. – Α.Μ.Κ.Α. – Α.Φ.Μ.)
ή Ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιωτικού φορέα ασφάλισης
4. Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης στην Ελλάδα ή/και
Αποδεικτικά επιτυχούς ολοκλήρωσης έξι τουλάχιστον τάξεων, σε ελληνικά σχολεία Πρωτοβάθμιας ή/ και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα πριν τη συμπλήρωση του 23ου έτους της ηλικίας
5. Αποδεικτικά διαμονής στη χώρα μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης ή για την τελευταία 5ετία
6. Δικαιολογητικά για την έκδοση της κάρτας :
(α) Τέσσερις (4) πρόσφατες, έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου ( 40x60mm χωρίς πλαίσιο /υψηλής ανάλυσης/ σε λευκό φόντο/ ουδέτερη έκφραση κλπ.) καθώς και σε ψηφιακή μορφή σε οπτικό δίσκο αποθήκευσης (CD) σε μορφή γραφικών JPEG 2000.
(β) Τέλος κόστους κάρτας αυτοτελούς εγγράφου 16 ευρώ (e-παράβολο/ κωδ.2119).
(γ) Επίσημο δημόσιο έγγραφο της χώρας γέννησης ή προέλευσης επίσημα επικυρωμένο και μεταφρασμένο από το οποίο να προκύπτει σαφώς ο τόπος γέννησης. Στη μετάφραση θα πρέπει ο τόπος γέννησης να αναγράφεται ΚΑΙ με λατινικούς χαρακτήρες. (Προσκομίζεται μόνο σε περίπτωση που δεν αποτυπώνεται στο διαβατήριο η πόλη γέννησης με λατινικούς χαρακτήρες)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com